University of Gothenburg

Contact form

Note! If you want an answer on a question you must specify your email address

Ytterligare en ny post doc affilierad till TAT-gruppen

News: Jun 17, 2015

Vi kan med glädje annonsera att Dr. Mia Johansson, PhD, MD har rekryterats till TAT-gruppen som post doc. Dr. Johansson doktorerade 2010 efter att ha försvarat sin avhandling “Mental adjustment and Health-related Quality of Life in Laryngeal Cancer Patients, quantitative and qualitative approaches”. Hon har därefter fortsatt sin forskning inom rehabilitering av huvud- och nack-cancerpatienter, med fokus på livskvalité. Dr. Johanssons expertis inom forskningsområdet livskvalité inom kliniska försök är en eftersökt kompetens som kommer att stärka det kliniska spåret i TAT-gruppen. Förutom detta kommer vi även att kunna dra nytta av hennes kliniska kompetens gällande strålning och medicinsk onkologi. Välkommen!

BY:

Page Manager: Emma Aneheim|Last update: 4/8/2011